14 Nisan 2023

2023 Feracede Öne Çıkan Modeller

2023 Feracede Öne Çıkan Modeller

Gardırobunuzun gizli kahramanı ferace modelleri, dış giyimin ilk akla gelen parçalarındandır. 2023 feracede öne çıkan modeller, geleneksel kalıplardan çıkarak modern ve şık bir görünüme kavuştu.

Ferace hatları belli etmeyen uzun yapısıyla, muhafazakâr kadınların vazgeçilmezi. Giy çık modelleri,her mevsime uygun geniş ürün yelpazesi ile spor şık fark etmeksizin her tarza hitap ediyor. Yüksek kullanım rahatlığı sunan ve her ortama uyan özel tasarımlar, giyimde tesettür ferace şıklığını tercih etmenizi sağlıyor.

Tereddütsüzce seçebileceğiniz birbirinden değişik feraceler ile muhafazakâr stilinizi sadelikle tamamlayabilirsiniz.

Bu Yılın En Trend Giy Çık Modelleri

Tesettür giyim de en çok tercih edilen parçaları arasında yerini alan feraceler, bu sene de farklı renk ve desenlerle öne çıkıyor.

Mevlana Ferace Modelleri

Mevlana model ferace tek ve tam boy bir parçadır. Bu özelliği, onun en pratik ve en rahat tesettür giyimleri arasında yer almasını sağlıyor. Bol dökümlü ferace modelleri bu yılın farklı kol detaylarından etkileniyor. Tasarımlar, kolda taş, nakış ve işlemelerde yoğunlaşıyor.

Kemer ise göze çarpan diğer bir detay. Dilediğinizde kemeri kullanmayarak daha sade bir görünüme kavuşabilirsiniz. Birçok zevke ve tarza hitap eden ürünlerde, en çok taba, siyah ve lacivert renkleri kullanılıyor.

Klasik Ferace

Geleneksel yapıdan vazgeçmek istemeyenlerin tercihi, klasik feraceler oluyor. Düğmeli ferace 2023'ün getirdiği detaylar arasındadır.

Minimalist Feraceler

Son yıllarda moda dünyasında adını sıklıkla duyduğumuz minimalizm, 2023 ferace modellerinde de boy gösteriyor. Minimalist ferace küçük detaylar, sade tasarım ve düz renkler ile ön plana çıkıyor.

Nakışlı Feraceler

2023 yılında trend olacak ferace modellerinden biri de nakış işlemeli feraceler. Özellikle; nişan, düğün ve özel davetler için tercih edebileceğiniz ürünlerde nakış işlemeleri, geleneksel tarzınıza vurgu yapıyor.

İşlemeli Feraceler

İşlemeli ferace, bu yılın popüler parçalarından biri olacak. Farklı desen ve renklerde yapılan işlemeler, özellikle yazlık ferace modelleri üzerinde tercih ediliyor.

Spor Ferace Modelleri

Spor ferace modelleri genç kesiminde beğenisini topluyor. Okulda, işte ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanacağınız ürünler, hareketli yaşamınıza uyum sağlıyor. Güpür ve dantel gibi ayrıntılar içermediği ve kumaşlarının bol dökümlü olmasından dolayı ferace modelleri genç jenerasyon tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Dinamik havanızı, yazlık ve kışlık ferace spor kesimleri ile destekleyebilirsiniz.

Oversize Feraceler

Genç ferace modelleri 2023 yılının trendi olacak. Rahatlığı ve bol kesimleri ile dikkatleri üzerine çeken feraceler,  farklı desen ve renklerle stilinizi yansıtacak.

Kapüşonlu Feraceler

Dört mevsim ferace modelleri arasında yerini alan kapüşonlu feraceler, kapüşon detayının feraceye eklenmesi ile tasarlanır. Soğuk ve yağmurlu günlerde koruma sağlarken, sıcak yaz günlerinde ise aksesuar detayı olarak karşımıza çıkıyor.

Salaş Feraceler

Salaş ferace, bol dökümlü feracelerin içerisinde yer alır. Hareket kabiliyetini destekleyerek rahat bir görünüm sunması, onu tercih edilir bir model kılar.

Yarasa Kol Ferace Modelleri

Yarasa kol ferace modelleri ve İspanyol kol ferace kol detayını sevenlere hitap ediyor. Kolları bol kesim ferace, şıklık ve zarafeti bir araya getiriyor.

Sezonun en trend feraceleri,dengeyi seviyor. Feracenin ne çok sade ne de abartılı olmasını sevmeyen kişilerin tercihi bu model oluyor.

Yarasa kol feracede modelin ön ve arkası düz ve sade tasarlanıyorken kollarında hareketlilik gözlemlenir. Volanlı kollar, çiçek desenli kollar ve farklı kol renkleri ile öne çıkar. Özel gün ve günlük hayatta kullanılmaya uygun bir modeldir.

Dantelli Ve Güpür Ferace Modelleri

Özel günlerde tercih edebileceğiniz güpürlü ve dantelli ferace modelleri göz alıcı şıklığı yakalamak isteyenlere özel olarak üretiliyor. Feracenin yaka bölümünde, düğme kenarlarında ya da etek uçlarında güpür ve danteller görmek mümkün.

Klasik giyimden hoşlanan ve daima şık olmayı sevenlere, dantelli ve güpür ferace seçeneğini öneriyoruz.

Kimono Tarzı Ferace Modelleri

Önünde düğme ya da fermuar gibi aksesuarlar kullanılan kimono tarzı feraceler belden kuşaklı kullanılan bir modeldir. Yazın eşsiz enerjisi, desen ve renklerini ferace modellerine yansıtır.

Desenli Feraceler

Özellikle kimono tarzı ferace elbiseler arasında yerini alan desenli ferace modelleri, desenleri ile 2023 yılına damgasını vuracak. Bu modellerde farklı renkler, geometrik desenler ve çiçek desenleri kullanılacak.

Çiçek desenli ferace modelleri sıklıkla karşımıza çıkıyor. Elbise ve tuniklerin yanı sıra feraceler üzerinde de çiçek desenleri görmemiz mümkün.

Değişik Ferace Modelleri

Değişik ferace modelleri arasında yaka detaylı ferace, kruvaze ferace, fırfırlı ferace ve fermuarlı ferace gibi modeller yer alıyor. Tesettür dünyasında detay kullanımı, ferace tasarımlarını da etkiliyor. 

Yakalarda genellikle tül, payet, kapüşon, fırfır gibi aksesuarlar kullanılırken, kruvaze detayı feraceye modern bir hava katıyor. Fırfırlı ferace ise feminen bir görüntü sunuyor. Bunun yanı sıra kullanılan düğmeler, şık aksesuar gruplarından seçilerek 2023 yılının popüler feracelerini oluşturuyor.

Ferace kullanımında dikkat edilmesi gereken en mühim konu; hareket kabiliyetini kısıtlamadan ve rahatlığı ön planda tutarak muhafazakâr tercihlere uygun olarak tasarlanmasıdır.

Ferace seçimi yaparken; kullanım amacına, beden ölçülerine ve tarzınıza hitap eden modellere yönelmeniz önemlidir. Ayrıca, ferace kombinleri oluştururken fazla aksesuardan uzak durmanızı öneririz. Uyumlu eşarp, ayakkabı ve çanta kombinleri oluşturmanız, size pratik ve şık bir görünüm sunacaktır.

Size en uygun dış giyim ve 2023 öne çıkan ferace modelleri keşfi için kategorilerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.